onsdag 29 februari 2012

Hittade några fina meningar :')

- ''om en stjärna skulle tändas för varje gång jag tänkte på dig skulle natten va lika ljus som dagen''


- ''If you have a choice between me and her, choose her, because if you really love me, you wouldn’t have to choose.''

-'''Utseendet fångar ögonen , men personligheten fångar hjärtat''

- ''boys, if you don't look like calvin klein models.. don't expect us to look like victoria's secret angels!''


Sportlov

Hejsan! Förlåt att jag typ inte skrivit på en vecka nu. Men jag har tyvärr inte haft tid. Eller jag kanske har haft en gnutta tid, men jag har heller inte haft något ork. Tänkte ta en bloggpaus under sportlovet, men jag kunde ju inte låta bli att skriva nu eftersom jag har en sovande pojkvän brevid mig och själv är jag ju hur pigg som helst!

Tror jag ska berätta lite om mitt sportlov hittils:
Det började ju på fredag när jag for med bussen till oravais. Hann bara hem efter skolan ca 15 minuter.
Trodde aldrig jag skulle hinna duscha och sminka mig, men jag hoppade i duschen, och jag tror jag aldrig i mitt liv dsuchat sådär snappt ;o Aa, sen när jag var klar var det 10 minuter tills bussen skulle åka. Så brorsan körde mig snappt till buss stationen också väntade jag ca 5 minuter också kom bussen.
När jag väl var framme i oravais fick jag vänta en halv timme på att min älskling skulle hämta mig.
Så när vi kom till kimo då, så tog han av sig sina strumpor, och jag hade ingen aning varför? Så frågade jag ba att: varför byter du byxor och strumpor? 
Ja så sa han ju då att han inte hann byta innan han hämtade mig, för dom hade fiskat sista timmen och han hade haft genom blöta sockor och byxor på sig en timme typ. Men han hade ju såklart brottom att hämta mig, så han påstod att han inte hann byta. Haha! På kvällen var vi och handlade och ba kollade film sen.
På lördag vet jag inte om vi alls gjorde så mycket, vi hade menat städa ur hans klädskåp alla gamla kläder som var där när han flyttade till Finland så han skulle få lägga in sina egna kläder dit. Men vi orkade inte, så det blev nog film nästan hela dagen då också, pratade samt med Johanna som var i kimo på samma gång som mig (:
Också kollade vi gladiatorerna på kvällen.
På söndag var vi till Hay Bayla's och hade typ söndags skola, haha! aa, men det var en ganska nice söndag faktiskt. Det kändes bara så chill när man visste att man får sova där till måndag och måste inte hem på söndags kvällen för att stiga upp halv 8 på måndags morgonen. Utan att man fick sova så länge man orkade (Y)
Så på kvällen blev det nog också film tror jag, om jag minns rätt. Också snackade vi lite och sånt.
På månagen så när vi vaknade for vi och duscha sen väntade vi på att pappa skulle hämta oss. Men han kom inte förran typ halv 5 tror jag. Så vi kom hit runt 5 tiden. Senare for vi till stan och köpa nånting att äta, också kollade vi tv med mamma och pappa (:
På tisdag så var vi duktiga och mockade bort allt snö av trampolinen, hihi!  Tror det blev film på kvällen, också var vi mest där nere med morsan och farsan och kollade House. Idag har vi varit till jeppis jag och pino. Han skulle kolla på en I Phone som han ska köpa. Men  han hittade ingen. Så vi ska se när vi far till Vasa på fredag när han ska och besikta sin bil (: Mamma och pappa var med Axel till sejnäjoki idag. Eller aa, vet inte hur man skriver det! Så han kommer att få gips nu, typ om 1 vecka eller något, så ska han ha det i 3 veckor. Tror inte alla vet det, men han har klumpfot, fasst på båda fötterna. Och nu hade dom börjat växa konstigt så han ska få gips igen.. Sen ska dom se om dom måste operera igen :// Men det blir nog säkert bra!
Ja, men det var vell det de då! Tror resten av mitt sprotlov ser ut såhär:
Torsdag: Kimo på kvällen, tror det blir ganska chill då. På dagen ska jag och Pino plocka ihop alla Samiras grejjor så mamma får föra tillbaka allt till Petra snart så hon får sälja det (:
Fredag: På morgonen ska jag och älsklingen till Vasa för att besikta hans bil, och säkert ska han kolla på sin efterlängtade I Phone som han har velat ha så länge sen hans gamla telefon gick sönder. Tycker han har en sån sjukt bra juppi nu, så jag fattar inte varför han ska ha ny igen ;o Men i alla fall. Sen vet jag inte vad som kommer att hända.
Lördag: Endera far jag hem då eller på söndag. Så jag vet inte (:
Söndag: Tror DET ska bli en bit av en sportdag, alla aa. Vet ju inte, men det heter ju sportlov så jag måste vell röra på mig lite i alla fall ;)

Men tillsist nu då! Jag skrev ju att jag var så glad, kanske det var i förra inlägget`? Jag minns inte, Men!
Det är för att jag ska bli faster! :'DD Hihiihih!! Typ i september om det blir som beräknat. Så jag är jätte glad för min bror och hans flickväns skull! :')

Nu tror jag att det blir natten för min del, klockan är ju ändå typ halv 2 kanske? juju! Sov gott alla :') Puss!

torsdag 23 februari 2012

Förhör

Hejsan. Jag har typ religions förhör imorgon, och jag har inte börjat läsa ennu heller.
Dessutom fick jag ju ut mitt biologi prov idag, haha. aa, fick 6- där.
Tror det är dags att börja läsa lite mera till mina prov.
Men nu ska jag i alla fall börja läsa, hoppas alla får en riktigt fin och mysig kväll.
Själv ska jag bara på dejt med religions boken, så det blir ju säkert fin och mysig kväll ju -.-

En sån jäkla fin låt är detta - http://www.youtube.com/watch?v=e8td8kWSIWk

HAPPY!

Hejsan! Fick nyss veta en sak. Vilket jag inte tänker berätta här, kanske ni får veta om några månader :)
Men skolan idag, hihi! Den var riktigt nice ju. Var inte med på första timmen. För det var gymnastik, och vi skulle skidra. Så det var ju ingen bra idé för mig som har varit sjuk, och fortfarande är förkyld.
Men en annan sak varför jag är så glad idag, och den saken kan jag berätta, Aaa. Det är för att det är fredag imorgon och jag får fara till Pino's efter skolan! :D HIHIHIHIHIIHIHIH!
Men hörni. Jag har inte så mkt att skriva om idag, för jag började städa ur alla klädskåp här på övranvåningen när jag kom hem från skolan så. och jag har heller inga bilder att visa, för min överförningssladd till mobilen har försvunnit.. Men jag skriver imorgon om jag hinner, Bye!


onsdag 22 februari 2012

1 vecka

Idag är det 1 vecka sen vår älskade Samira lämnade oss..
Och ännu kan jag inte sluta tänka på henne. I och för sig är det ju lite bättre nu.
Men hon finns alltid där i mina tankar, vilket inte stör mig heller.
Så for jag hör någon prata om en häst, så tänker jag på henne.
Varje gång jag kollar på någon bild av en häst, Så kommer alla minnen upp i mitt huvud av henne.
MEN, du har det bättre där du är nu. Du får springa fritt på dina gröna ängar och äta hur mkt du vill.
Miss ya baby <3

Klädshoppning

aah! Jag vill ha det här nuuu.. Hihi! Åtminstone som byxorna som är längst nere (:



Film Med Klassen

Tja! Ikväll blir det filmkväll med klassen vid Scala, eller hur man skriver det? ;o
Ingen aning om vad vi ska kolla för film. Men säkert är den bra, hoppas jag i alla fall! :)
Sen när jag kommer hem ska jag kolla över lite läxor och sen blir det sovdags.
Skolan var väl helt ok idag. Men trött var man ju! Och hade ganska svårt att orka komma igång,
men det gick väl nog helt ok. Ska se om jag får ta med kameran till filmen ikväll. I så fall lär ni ju nog se om det kommer upp bilder här av lite crazy peoples.
Men i alla fall. Var nyss i duschen med en sjuk lillebror, som spydde över golvet, amazing!
Och gissa vem som fick torka upp det hela sen? JO - Sara själv..
Jajajjaajaj, men här kommer lite egopics, hade tråkigt så.
Kiss n' huggs, love Sarro!

tisdag 21 februari 2012

Movie Time

Hallojs! Nu blir det filmdags för min del, igen (: Hihi!
Har äntligen hittat den filmen som jag har velt kolla länge, men jag har glömt bort det. Jag har också menat hyra den flera ggr men det har jag ju också glömt bort. Men, nu har jag ju då hittat den. Och den har snart laddat klart. No strings attached heter den, haha (:
Sen när jag kollat den klart ska jag börja sova. Ska upp typ kvart över 7 imorgon eftersom jag ska till skolan, det känns i och för sig ganska slött för att jag har sovit till klockan 11-12 sen i lördags. Men är väl tillräckligt utvilad nu då. Är ju inte frisk ennu, men jag kan inte börja sitta hemma här alla dagar och bara mögla framför datan, jag missar ju så sjukt många timmar i skolan. Och jag har redan missat en del andra perioden, så jag tror inte jag kommer få så bra betyg. Men tredje perioden ska jag värkligen plugga!
Och mitt nyårslöfte, det där med att jag skulle ha över 8 i alla prov. Haha! aha ja, tror jag har brutit det löftet i 4 prov nu. Men aja, ska försöka tredje perioden så gått jag kan!
Nu blir det i alla fall movie time, sov gott alla! :')






Chill

Tja! Hör ni, jag glömde ju att skriva - det är ju fastlags tisdag idag.
Så det innebär ju att jag skulle vara värd en bulle, men jag orkar inte gå ner och äta fast det finns där. Thihi!
Saknar min kille sjukt mkt  :'( Men bara 3 dagar kvar så får jag vara med honom sportlovet ut. Thih! Ska till hans på fredag efter skolan. Och kommer hem på måndag tror jag. Så ska väl han sova här till fredag också far jag dit och sover där till söndag.

Men i alla fall. Jag kollade ju film 17 again. Och den var nog helt okej :)
Blir att hoppa i duschen snart. Sen ska jag läsa lite läxor och plocka upp i rummet.
Så jag skriver mera ikväll sen om jag hinner, ha en bra kväll! Kram (:

Hope it will be good soon

Hejsan! Vaknade  för en stund sen. Var nyss ner och åt lite morgonmål och nu ligger jag bara här och söker någon bra film att kolla. Vet ju inte riktigt vad jag ska hitta på idag, eftersom det är min andra dag hem från skolan. Och jag måste verkligen fara imorgon fast jag har huvudvärk eller något sådant. För jag missar så sjukt många timmar annars. Hittade nyss det här på någon sida på Facebook :
Tjejen - Dra åt helvetet!
Killen - Jag lever redan i ett helvete utan dig..
Naaw! Tyckte det där va så gulligt.
Men hör ni, igår kollade ju jag The vow. Vet inte riktigt om det var den bästa filmen jag har kollat, men jo. Den har nog helt okej. Men tycker nästan att Dear John är bättre ^^
Meen, det som är lite jobbigt nu då med att vara sjuk, är ju att min telefon ringer 24/7. Men aja, kanske därför jag vill fara till skolan också. Också vill jag fasen bli frisk asså! Annars slipper jag inte till Kimo i helgen. Vilket jag måste göra, annars blir jag nog ledsen.. Saknar den där älsklingen min så sjukt mkt!

Läste i en FRIDA tidning igår kväll om bloggandet. Att man ska typ uppdatera 5 ggr om dagen om man ska ha många läsare och länka ut bloggen på typ alla sidor man är medlem på. Men aja, 5 ggr om dagen?
Vem hinner med sådant. Man har ju ett liv också. I och för sig skulle jag ju hinna nu när jag bara ligger i min säng hela dagarna, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om.

Och ja, min träningsvecka som jag har planerat har ju inte riktigt blivit som den skulle. Jag hade ju menat börja träna från och med i måndags som jag hade hoppast på skulle funka nu då för en gångs skull. Men jag blev ju förkyld på fredags kvällen och då visste jag ju att det inte skulle bli till någonting. Så jag tror jag börjar från och med nästa måndag då. Måste ju börja ganska lugnt eftersom jag inte har tränat nu på ganska länge. Så tror jag bara ska fara ut på en länk efter skolan varje dag hela veckan. Ca 6 km, tror jag det kommer att bli. Sen ökar jag vell bara och far längre (: Ska försöka få den där efterlängtade magen till sommaren, som jag skulle haft velat ha till förra sommaren också, men jag var för lat. Men det blir nog inte bara springandet för min del, ska också träna magen, som till exempel situps & armhävningar ska jag också hålla på med. Finns ganska mycket.
Men hör ni, nu ska jag söka film. Ska ju försöka skriva mera nu då (:
Kiss n' huggs. Ha en bra dag!

                                                   Bjuder på en bild av mig själv till sist


måndag 20 februari 2012

Sjuk

Hejsan. Ligger i min säng nu just och äter halspastiller.
Är sjuk, gasshh! Blev ju förkyld i torsdags på kvällen när vi stod och väntade på bussen i staden, Och jag var smart och hade sommar skor på mig (Y) Underbara jag, javisst! No shit.
Men hörni, tillbaka till mig då. Eller jag menar, vi har ju alltid pratat om mig, men tillbaka till nuet. Eller kan man säga så? Äh, jag gjorde det i alla fall. That's me!
Ja, men hörni. Har varit med morsan till stan idag och shoppat : Halspastiller, vitlök, massvis med frukt, typ Ben & Jerry's, och massa annat skit.
Så jag hoppas att jag blir frisk NU! :_
Hade stegring igår kväll och bara typ hostat hela natten så jag har inte sovit så mycket heller. Också får jag kramp i magen hela tiden ;o As läskigt jao!
Men hörni. Det blir film för mig typ hela eftermiddagen nu. I och för sig skulle det vara helsosamt att vara ute i detta fina väder, men ni vet ju hur jag är - lat, unnar sig med ben & jerry's och aa..
Sån är jag, och vem fasen vill fara ut när hon är SJUK?! :O Not me.
MEN NU ÄR JAG TYP AS HAPPY! För jag kan ÄNTLIGEN kolla på The Vow. Den har kommit ut nu. Och jag var typ as glad när jag såg att man kan kolla den. Dessutom är ju hetingen själv med i den - Channing Tatum. Också ska jag klla en till film med honom sen efter det. Minns inte nu vad den heter, men den värkar vell vara helt Ok den också.
Skriver mera sen idag, Kiss n' huggs, love // Sarah







söndag 19 februari 2012

sanningar om min själv


SENASTE:
Dryck: Saft
Telefonsamtalet: Pino
SMS: Johanna
Sång du lyssnade på: Chis Mhina - Taking Pictures
Gången du grät: I torsdags
HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: Ne, inte vad jag vet..
Varit kär?: Ja
Förlorat någon speciell person: Ja
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Rosa
färg 2: Vit
färg 3: Svart
I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Aadå! 
Fått ditt hjärta krossat: Nej, eller ja. Men det blev bra igen :)
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja, haha!
Träffat någon som förändrat ditt liv:  Inte i år, men förra året.
Insett vilka som är dina äkta vänner: aaa
Fått reda på att någon har pratat om dig:  Asså beror på hur man ser på saken, men ja!
Kysst en kompis: Hell Yeah!
BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Nästan alla
Hur många barn vill du ha: 2
Har du några husdjur: 2 kattor
Vill du ändra ditt namn: Nee :)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Minns inte.
Vilken tid vaknade du idag: Halv 9 -.-
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: Nästa fredag
Senaste gången du träffade din pappa: Idag
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: ehh.. Vet inte nu, kanske flytta?
Vad lyssnar du på just nu: Chris Mhina - Last Dance
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jo
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag måste och kissa ;o Och min förkylning -.-
Vad är ditt namn: Sara Svea Viola Lindvall
Singel/upptagen: Haha.. Upptagen :)
Stjärntecken: Väduren
Kille eller tjej: Tjej
Lågstadium: Ytterjeppo skola
Högstadium: CBS
Gymnasium: Ingen aning..
Hårfärg: Brun, Snart lite röd aktigt.
Långt eller kort: Håret? isf - Lagom, vill ha långt..
Längd: 160 cm
Vad gillar du gällande dig själv: Ögonen ^^
Piercings: Har haft, men tog bort. Tror nog hålet är kvar, så på sätt och vis ja - Men har inte i den.
Tatueringar: Nope, men vill ha
Höger eller vänster: höger
DIN FÖRSTA:
Operation: När jag var några veckor
Piercing: Öra
Tatuering: -
Bästa vän: Amanda
Sport: Fotboll
Husdjur: katt
Vaccination du minns: Don't remember
Konsert: 2010 :)
Förälskelse: I augusti förra året <3
Alkohol du drack: Har aldrig druckit.
JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Saft
Är du på väg att: Kolla film
Lyssnar du på: Chally - Maybe (karen song)
Väntar du på: Att det här ska bli klart
DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja
Vill du gifta dig: Om jag hittar den rätta ^^
Karriär i åtanke: Masör/psykolog/egenföretagare/läkare? 
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Båda, men ögonen kollar jag först.
Kramar eller pussar: Pussar
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Både och 
Snygg mage eller snygga armar: Helst både och 
Tatueringar eller piercingar: tatueringar, piercing - Isf i ögonbrynet :)
Känslig eller inte: Inte för känslig
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: bråkstake 
HAR DU NÅGONSIN:
Tappat glasögon eller linser: 
Krossat någons hjärta: Jo
Har du blivit arresterad: Haha, Nej?
Dissat någon: aa
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja
TROR DU PÅ:
Dig själv: Jo, eller försöker ju i alla fall ^^
Mirakel: Ja
Kärlek vid första ögonkastet: Ja, har hänt redan en gång, Så kan ju inte tro något annat då
Himlen: Asså tror nog på Gud, men man vet ju aldrig om himlen finns eller inte. Men asså, på sätt och vis ja. Tror ju nog att det finns en himmel och ett helvete.
Tomten: Nä :D

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej!
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut:  Jo
Vad kan du verkligen inte leva utan: Killen, vänner, familjen, telefon, datorn..
Vad vet inte så många om dig?:  - Att jag har klumpfot, vilket betyder att jag blev född med min fot snett så jag fick gips efter några veckor och blev opererad. Så mitt högra smalben hann inte växa ikapp det andra, så det är smalare. Eftersom jag hade gips 6 månader. Men tror inte att det är något som man lägger märke till :)
- Att jag har en lillasyster som är död.
- Att jag har obehag för möss :o