torsdag 29 mars 2012

FREDAG! :D

Ah, do you feel the feeling?! :D
Ända problemet är att det snöar, men det ska vi inte ta så illa upp av, utan lev livet bara och var glad att man får träffa killen idag. Och att man får matte provet ur världen (Y)
Tror det kommer vara en riktigt bra skoldag idag. Trots att vi inte har världens bästa timmar!
Dessutom är jag ganska pigg än så länge, så kanske det går snabbare då. Thihi :')
Vet ju tyvärr inte hur mycket jag kommer att uppdatera i helgen. Eftersom bara Pino's bror har en dator nu.
Pino har ju sin I phone, men den är så läskig att skriva på :'o
Tss, men vi ska se. Får säkert fara på Lardel's dator om jag vill så.
Ni ser ju om det hoppas upp några inlägg under helgen. Hur som helst ska jag börja söka mig ut om 10 minuter och vänta på taxin. Efter skolan då, så ska jag iväg in till stan gående (typ 4-500 m)
Och ja. Så ska jag se om Amanda vill komma med på Café med mig. Annars måste jag bara hitta på något sålänge jag väntar på bussen, som kommer 15.30. Så jag har ju lite av en timme som jag inte vet vad jag ska göra på. Men har ju mina vänner, och dom finns ju alltid där. Eller så går jag på marknaden med Amanda, Lina och typ Gi, kanske? En stund. Eller med Ida, Eme, Tanda och kanske någon ennu. Emmi tror jag inte kommer till stan före kanske halv 4-4, så vet ju inte om jag träffar henne idag. Men skulle vara kul, för jag saknar henne såhär mycket <3
Men hörni, hoppas ni får en lika underbar fredag som mig, Här kommer en såndär bild när man brukar få en kick av att det är fredag (a)

                                                 FREDAG, Damn amazing! <3

-> Sova -> Skola -> Älsklingens (L)

Yah, jag gillar rubriken. Speciellt det där sista ordet :')
Mamma och jag bestämde ikväll, att jag tar med allt som jag ska ha till Kimo imorgon, till skolan i en liten väska eller någonting. Också fick jag pengar av henne till bussen. Så jag stannar i skolan en stund efter att vi har slutat, eller så far jag på Café med Amanda. Bussen åker från torget 15.30. Och vi slutar 14.20 :)
Så jag har en timme över. Om jag skulle vara smart, så skulle jag lämna mina grejjor hemma, komma hem med taxin och sen skulle jag ha min bror att köra in mig till stan. Men lika bra att jag tar med mig allt på en gång. Så har jag det ur världen, och behöver inte komma hem förrän söndag kväll. Känns riktigt bra att vara hem ifrån varannan helg (a)
Älsklingen har också varit sådär kärleksfull mot mig idag, bara för att han vet att jag inte kommer imorgon om han bråkar med mig. Haha! Så jag fick nyss ett riktigt gulligt medelande av honom, där det stod:
- Paint my love in your heart. Believe me that I love you. I can't sleep without you! <3

Men, matte prov imorgon. Första timmen. Så nu ska jag sova med ett léende på lepparn, och hoppas på en riktigt bra dag imorgon! God natt alla, Kramizar /S


                  Bjuder på en lite gamlare bild, men ändå fredag imorgon! <3


21 Jump Street

Hejsan. Ska kolla den nya filmen 21 Jump Street med snygga Channing Tatum om en stund. Den laddar nu just. Blev nyss klar, har läst på matte provet och lite på andra läxor. Samt packat till Kimo, och kollat över lite kläder i skåpet. Och städat mitt rum lite. Går och duscha imorgon morrrn, orkar inte ikväll. Ursäkta ordvalet nu, men håret ser för jävlig ut på morgonen om jag sover efter att jag duschat på kvällen.
Har ju inga planer vad som kommer att hända i helgen, förutom att jag ska till killens och sova där hela helgen.
Säkert kommer vi på något roligt.
Juda, men här kommer trailern på 21 jump street. Sen när den är slut ska jag bara gå och tvätta bort smink och sånt, och sedan gå och lägga mig. Börjar få lite fredag feelis nu! :D


I found a cat in my bed :o

aa, när jag kom hem från skolan för en stund sen då, så låg en stor katt i min säng.
Som vi har fått av min brors flickväns syster. Och ja, han eller om det är en hon (?), vågar inte kolla heller, låg i min säng när jag kom upp. Och nu vill jag bädda min säng, för jag ska städa mitt rum tills jag ska till Kimo imorgon, och packa alla grejjer, sen ska jag och duscha och sen ska jag läsa på matte prov. Men jag tycker så synd om henne om jag lyftar henne ur sängen ju :o Hihi.
Näj, men som jag skrev imorse så kommer ju mina vänner att göra mig glad idag, och ja. Första timmen redan så var Amanda på G med sina sjuka tankar.. Och jag fick mig ett gott skratt :D Sen rasten före mat så gjorde Kim & Ida mig riktigt glad, så nu är jag happy och positiv igen. Och har börjat fatta matten, så tror det kommer gå riktigt bra i provet imorgon. I och för sig gör jag mitt bästa men vill ändå inte ha 8 i matte (ibetyget) för då får jag säkert långmatte när jag börjar på 8:an, och jag kommer inte klara det. Skulle kunna ha 3:ans matte :')
Då skulle jag känna mig hemma (a)
Men nu ska jag städa mitt rum & sen. Ja, ska jag göra om saker som jag skrev högre upp, dvs. Packa tills jag ska till Kimo, läsa på matte prov, duscha och sånt. Tillsist kollar jag säkert en film. Men ha en bra eftermiddag alla. Kanske jag skriver ikväll, Puss/ S


 Ja, denna katt låg ju då i min säng, och verkar trivas där. För här var den igår också..



onsdag 28 mars 2012

....

Ja, som jag sa. Jag skulle somna tidigt igår. Men hur gick det?
Somnade klockan 12, och hade en riktigt skit kväll efter 10, därför kunde jag inte sova.
Allt är helt fucke* up nu, och jag orkar inte med någonting. Är hur trött som helst, har matte prov imorgon, ska till kimo imorgon kväll (vilket jag inte har sån stor lust med nu just) och plus att jag har världens semsta timmar i skolan imorgon. Och fredagar känns alltid som värts, och längst..
Men som tur har man ju världens bästa kompisar som säkert kommer pigga upp mig idag, tack! <3

Har engelska första timmen, matte andra, musik, och modersmål sista.
Och sen ska jag stanna i skolan på spec 45 minuter..

Är lixom jätte hungrig, men jag orkar inte äta.. Eller jag skulle hinna, men jag har ingen matlust.
Jaja, men här fick ni ett sånt där skit inlägg som inte enns är värt att läsa.
Hejdåå/ S

Kärlek (L)

Saknar killen så sjukt mkt, så jag var bara tvungen! <3















Jag Saknar Dig :/

Gasch vad jag saknar kille nu! Usch. Men en helt underbar dag har man tillbringat med bästa Emmi & Amanda.
Hihi. Laga piercing i läppen, men tog bort för får inte ha den för mamma. Så ja, tror jag ska fara till en äkta piercare och laga nästa vinter. Vill inte laga på sommaren för det är så varmt då och sånt, så då blir det säkert lätt infekterat. Hur som helst. Ska stanna i skolan efter att vi har slutat, så ska typ några i klassen (dom som ville) till specialläraren för att kolla igenom matte, har prov på fredag så. Och jag kan värkligen ingenting :o
Men ska tänka positivt nu så kanske jag klarar det. Eller ja, så klarar jag det. Tss :)
Hoppas alla har haft en lika bra dag som mig, nu ska jag gå och sova innan jag somnar här framför datan.
Och nu ska jag värkligen klara av att somna sådär tidigt. För jag är ju verkligen trött, som har varit smart och inte somnat så tidigt som jag skulle ha behövt göra på 2 veckor (a)
Natti natti, Peace out /S

Piercing

Tjao! Sitter här i sängen med Amanda & Emmi nu. Och jag känner mig lite galen, lagade nyss piercing i läppen, och nu håller Emmi på. Men tror hon fegade ur :o Hahaha <3
Juju, men här kommer en bild :')
                                                       There is it :')

tisdag 27 mars 2012

Träning!

Hejsan. Jag skulle ju sova tidigt ikväll, men ja. Klockan är 11 nu, och jag blev pigg för en halv timme sedan.
Imorgon morrn hade jag menat springa ut på en morgon länk, men jag tänker inte göra det.
Utan börjar träna först från nästa måndag. Så tror jag ska fara in till stan då också och köpa ett nytt gymkort om jag får 20 € av mamma, annars får jag bara nöja mig med att vara ute på morgon & kvälls joggning.
Kollade nyss runt i några träningsbloggar, och fick en del inspiration.
Har joggat ganska mycket på sistone, men jag får alltid jätte sjuk fot när jag är ut och joggar, så hoppas bara inte den börjar bråka nästa vecka också. Nu i alla fall tror jag att jag ska börja sova så jag orkar upp imorgon, och inte är så trött som jag värkligen inte vill vara. Har Husa 2x70 timmar, (Mat), Tekning & finska sista timmen. Så det är inga timmar som är så hemskt tråkiga (:
Tror jag cyklar imorgon så blir jag lite piggare.
Godnatt, Kram/ S


            Bjuder på en lite gamlare bild, och med den tar jag natten!

Inlägget utan namn

Har nyss kollat klar filmen Tomorrow when the war began. Här nedan ser ni trailern av den, och måste säga att det var en väldigt bra film. Åtminstone tycke jag det.
Tror jag ska börja sova. Har jätte sjukt i magen, och hittar ändå inte på något annat att göra. Dessutom är jag jätte trött. Skola imorgon, och inga läxor, känns helt chill. Orkade inte läsa på matte prov ikväll, eftersom jag började kolla film. Och nu är klockan ändå kvart före 9 så det är ingen vits.
Men aja, skriver mera imorgon, Good night gott folk, Kramiz/ S




Angels Lead You In

Hoppas värkligen inte att min fot är lika sjuk imorgon. Har jätte sjuk fot nu efter handbollen :/
Damn it. Men vi ska hoppas att det blir bra tills imorgon. Annars.. blir jag sur ^^
Skolan var helt ok idag. Fasst jag tänkte somna om imorse, haha! Försov mig en halv timme. Men hann ändå ganska bra. Hande lagt fram kläderna redan kvällen före och sånt, så (:
Nu ska jag kolla klart filmen Home of the brave och sen ska jag kolla filmen Tomorrow when the war began. Sen ska jag läsa på lite matte prov, och på torsdag efter skolan ska jag stanna kvar typ 45 minuter, för dom som ville så skulle gå igenom matte provet som vi har på fredag.
Annars kommer ju Amanda & Emmi hit imorgon efter skolan, tror dom två har ganska mkt att prata om för dom har inte träffast sen Juni/Juli, haha :) Men ska bli riktigt nice!

10 frågor om dig själv:

1.- Två saker som du inte klarar dig utan? Juppin och kläderna!

2.- Hur lång är du? 160 cm :')

3.- Har du nångång varit kär? Jadå, har varit en gång. Och är det fortfarande! <3

4.- I så fall, i vem? Min pojkvän Pithanu :)

5.- Tre positiva saker om dig själv? Jag håller oftast det jag lovar, kan vara romantisk om jag känner för det, och är oftast glad :)

6.- Tre negativa saker om dig själv? När jag blir arg, så blir jag värkligen arg. Jag gör inte alltid mitt bästa. Och jag börjar alltid gråta om jag kollar sorliga filmer, haha :)

7.- Hur är ditt förhållande med pojkvännen, om du har någon? Vi har det jätte bra nu just. Men så klart har vi också haft dåliga perioder, när man har bara deppat, velat ta en paus och bara skita i allt och gå under marken. Men vi har alltid kunnat reda upp det så det har blivit bra. Nu har vi inte bråkat om enns en liten sak på 3 veckor, så det känns jätte bra :) Och jag älskar honom jätte mycket, vad som än händer så kommer jag alltid älska honom. Han är jätte romantisk och snäll, lyssnar alltid på mig om jag har något att berätta eller sånt. Och han tröstar alltid mig om jag är ledsen. Sen är han ingen pojkvän som lämnar mig ifred om jag är sur, fasst jag säger att han ska gå bort. Han bara kysser mig och skrattar, tillsist blir ju också jag glad. Det är hans förtjänst att jag blivit till den personen jag är idag. Annars skulle jag vara ut varje helg nu och göra massa saker som inte är värt. Så ända jag kan säga om vår relation - True love never ends <3


8.- Din bästa barndomskompis? Tror jag har känt Amanda längst av alla mina vänner, och vi är ennu bästa kompisar. Glömmer aldrig den dagen när vi satt på gungbrädan i förskolan och hon frågade mig - Kan vi bli bästisar? Haha, vi skrattar alltid åt det där när det kommer upp! Men det är hennes förtjänst att vi blev bästisar, Älskar henne också <3

9.- När är du född? Jag blev född den 20 april 1998 :) Så snart fyller jag, hihi!

10.- Vem är din/dina bästa vän/vänner? Emmi, Amanda, Ida, Lardel & Pithanu. 
Emmi - Du är en såndär person som alla vill vara kompis med, och du går att lita på upp till 100%. Du betyder jätte mycket för mig, och jag ångrar inte en ända sekund med dig. Du är helt underbar! Det går att prata om vad som helst med dig. Och du vet alltid vad du ska svara. För mig var du som en ängel som bara föll ner från himlen. Om man är ledsen kommer du alltid med massa fina ord som gör att man blir hur himla glad som helst, jag hoppas av hela mitt hjärta  att vi kommer att vara vänner livet ut, Älskar dig gumman! <3
Amanda - Du är den person som har följt med genom hela mitt liv. Och hjälpt mig genom eld och vatten. Finns ingen på denna hjord som vet så mycket om mig som du vet! Säger samma sak till dig som jag gjorde till Emmi, För mig var du som en ängel som bara föll ner från himlen. Du kan allt om mig, ibland händer det sig till och med att vi tänker samma sak. Och ibland är det som att vi skulle kunna läsa varandras tankar.
Vi har samma killsmak & klädstil. Älskar dig hur mycket som helst, och jag vet inte hur jag här i denna värld ska kunna tacka dig för allt du gjort för mig?! Och för allt du hjälpt mig med?! Du förstår mig alltid, och jag förstår dig. Hoppas du vet att jag alltid kommer finnas där för dig, Älskar dig <3
Ida - Du har en speciell stil och du är en speciell person, både till utseendet & till sättet att vara. Men du är ändå en av mina bästa vänner, och du går alltid att prata med. Om vad som helst. Precis som alla dom här andra som jag älskar. Du är jätte snäll och jätte bra kompis. Säger också samma sak till dig som jag kommer att säga till alla andra, För mig var du som en ängel som bara föll ner från himlen . Tyvärr har vi inte känt varandra hur länge som helst, det är bara sen 1 år tillbaka (?) som vi började känna varandra på riktigt, och det fungerade hur bra som helst från början. Vi har varit lite småsura på varandra ibland, men du betyder ändå hur mycket som helst för mig. Älskar dig finaste gumman! <3
Lardel - Du är Pithanu's bror. Och Idas pojkvän. Jag började känna dig nästan med samma som jag började känna Pino. Du är helt genom snäll, men ändå blir du ganska lätt sur. Haha! Men vi har våra minnen ihop, och jag vet att du alltid kommer finnas där för mig, precis som jag kommer att göra för dig bror.Du är as rolig, och jag skrattar alltid när jag är med dig. Du betyder jätte mycket för mig, och har gjort mig så himla mycket tjänster när det handlar om mig och Pithanu så det går inte att beskriva. Om det någongång skulle ta slut mellan mig och Pithanu, så vet jag att du ändå kommer finnas där för mig och vi kommer att vara jätte bra kompisar, tack för att du finns. Utan dig skulle Pino ha gjort många galna saker när han varit arg på mig, när vi bråkat. Säger och samma sak till dig som till dom andra, För mig var du som en ängel som bara föll ner från himlen. Älskar dig bror! <3
Pithanu - Dig kan jag inte beskriva med ord, jag är oerhört tacksam att jag fick lära känna någon sån underbar person dom dig. Och jag är typ lyckligaste flickan i världen varje sekund jag är med dig, du har ingen som helst aning om hur kär jag är i dig! Du betyder allt. Tror du är den av alla mina vänner som har störst plats i mitt hjärta. Du är inte bara min pojkvän, du är också min bästa vän. Dagen när du och jag träffades kändes som om jag var i himlen, allt bara klickade på en gång mellan oss. Vi hade skickat på datorn och pratat i telefon 2 månader då, och vi klarade oss inte länge, utan vi visste båda att vi gillade varandra och behövde träffas. När vi hade träffast 4 dagar på en vecka så kysste du mig, och det var den lyckligaste dagen i mitt liv. För mig var du som en ängel som bara föll ner från himlen. Älskar dig otroligt mycket, min kärlek till dig går inte att beskriva med ord, du och jag för alltid. Älskar dig bästa Pithanu! <3

måndag 26 mars 2012

I Don't Fall asleep

Asså ja. Hur var det med att jag skulle sova tidgit ikväll?!
Klockan är kvart över 11 och jag är pigg ennu, men frågan är vad jag kommer att vara imorgon.
I och för sig skulle jag kunna sova. Men pappa håller på med något där nere, så jag kan inte.
Hör bara massa kastruller som skramlar. Äh, säkert slutar han snart. Igen aning om vad han håller på med, kanske städar köket (? :O), öh nä! Pappa skulle aldrig änns tänka tanken att försöka städa.
Haha, nu tror jag att jag ska packa jumppa påsen eftersom jag inte kan sova. Sen ska jag kolla lite film.
Natti natti (:
                                                 
                                    Ey, dad - can you be quiet now?!

Ligger i min säng och lyssnar på denna underbara låt, love it! And love life <3


Ligger här i sängen nu just helt 4-ever alone och lyssnar på musik, samt chattar med några ppls :)
Skola imorgon igen då, och tror värkligen jag ska sova tidigt ikväll. Men ni vet ju hur det blir när jag säger sådär! Somnar ändå aldrig så tidigt som jag skulle behöva. Haha, men ha en bra kväll alla!
Nu ska jag gå på toa, tvätta bort smink och sånt. Noterande :D
Natti natti, Kiss n' huggs






















Saknar Killen <3

Movies :

Hejsan. Kollade nyss klart filmen The last song. Asså den är så himla bra, jag får aldrig nog av den :')
Det är så skönt att fella tårar bara sådär, haha? Juju. Men ansåg att vi inte hade några läxor tills imorgon, för vi har bara Textil slöjd x2h, Modersmål (mat efter 45 min) & sista timmen jumppa. Då ska vi ha handboll.
Hittade annars en till film Home Of The Brave. Så ska kolla den nu. Ska bara springa ner och laga lite var O' boy till mig sålänge den laddar.
Älsklingen ville att jag skulle komma på OoVoO och prata med honom, ja. Jag vill, men jag orkar inte nu. Hihi :) Snackade med Emmi för en stund sen, och hon bara:
- Sara, jag är så avundsjuk på dig! du är så snygg :o
Haha, tyckte det var så himla gulligt! Älskar dig Emmi, min lilla söta tönt :') Tack för att du finns gumman, du får mig på så himla glad humör alltid, Puss gumsi! :*

Här kommer lite exempel på as bra filmer, men min smak. Ingen aning vad ni gillar :)
               
                                           Trailern till filmen - The vow
                                             
                                            Trailern till filmen - Home of the brave

                                                   Trailern till filmen - Dear John

Trailern till filmen - Charlie St. Cloud

                                         Trailern till filmen - Letters To Juliet


- sometimes we put up walls, not to keep people out but to see who cares enough to knock them down


- don't lie to the girl of you life for the hoe of the night


- Be the one you want to be,
 people are going to judge you,
 no matter what you do


- silence is a girls loudest cry,
 you know she's really hurt when she starts ignoring you.


- what hurts the most was being so close and having so much to say and watching you walk away ♥

Bild Bomb

Tja, kom nyss hem från skolan (cyklande! :o). Trodde jag skulle dö, men jag klarade det.
Sitter här i mins säng nu just och ska bildbomba lite med bilder som jag nyss var ut och fotade.
Sen ska jag hjälpa mamma med något, kolla klart filmen The last song och sen plugga.
Juju. Far värkligen inte ut och jogga ikväll, ingen liten chans heller!
Jag cyklade 6 km, så jag orkar inte. Haha :)
Men som sagt, här kommer bilderna! Peace out/ Sara







söndag 25 mars 2012

Off to school

Tjo! Hade tid över i morrn, så jag passar på att skriva lite i bloggen.
Är sjukt trött nu, för pappa kom upp till mitt rum igår kväll runt 10 tiden när jag skulle börja sova, och kollade facebook. Ja, han sa arr han bara sitter här 10 minuter. Men hur var det med den där halv timmen som bara rann iväg då?! Hm. Så jag somnade först halv 12. Och jag var ju redan as trött klockan 10. Men då kom ju han, så då gick det värkligen inte att sova. Hur som helst, skola idag. Och jag försökte ju plugga läxor igår.
Men biologi läxan var värkligen svår. Jag menar? Vem vill komma ihåg typ 15 fisk arter.. Jag hatar fiskar :o
Haha. Juju, men vi har typ inga chill timmar idag förutom engelskan.
Och jag lovade Ida att vara med henne hela matrasten för hon ville prata med mig, hon har några problem med sin kille och sånt. Så jaja, jag ska prata med henne då :)
Meeeen, nu ska jag springa ner och dricka ett juice glas och sen ut till taxin. Ha en amazing dag alla, peace out!  
                                                     Inte alls trött.. Neeeej Neeeej! :')



Sparar tid (Y)

Här tänker man ju smart då, hör på musik, chattar med älsklingen & 2 andra personer på samma gång man lagar Historia läxan och Biologi läxan. Haha, så snart har filmen The Last Song klart laddat.
Var inte ut och joggade men hunden ikväll, för jag tyckte jag behövde få vila lite en sån söndag som den.
Men här kommer i alla fall veckans planer för mig:
Måndag: En helt vanlig skoldag antar jag. Sen efter skolan måste jag hämta cyklen och cykla hem. På kvällen blir det plugg, och chill, och en lång och skön promenad innan mörkret lägger sig (a)
Tisdag: Också en helt vanlig skoldag. Sen ska jag bara hem med taxin, läsa på matte prov och plugga lite. Ska då också på kvällen ut på en promenad/jogging tur.
Onsdag: Aaha, då är vi redan på Onsdag. Först skola, sen kommer Amanda till mitt med taxin, och så fort Emmi kommer hem från skolan ska hon också komma hit. På kvällen när dom 2 underbara personerna har åkt hem så ska jag plugga och sen sova.
Torsdag: Skolan då som vanligt, pluggning och en riktigt chill dag. Ska också tagga inför fredagen! På kvällen ska jag antagligen ut på en jogging tur med hunden (:
Fredag: Bara denna underbara dag kvar i skolan också far man till älsklingens efter skolan.
Tror det blir en hur sjukt bra dag som helst! Sen infaller ju lördag & söndag som kommer bli minst lika bra.

Så det var lite som kommer hända in i veckan (: Nu blir det film & sen ska jag sova. Natt Natt gott folk, peace out!


When something bad happens you have three choices.
You can either let it define you,
Let it destroy you,
Or you can let it strengthen you.



Tidsfördriv

Hejsan. Kollade nyss film A cinderella story, man blir alltid lika tårögd av den filmen! Hur bra som helst är den. Ligger här i min säng nu och lyssnar på denna underbara låt:



Nu ska jag springa ner och äta, sen ska ajg gå ut med hunden en bit tror jag.
Och efter det ska jag plugga, sen tror jag att jag kommer att somna. Är as trött, har inte såvit så många timmar i helgen som jag skulle ha behövt göra. So, ha en bra fortsättning på dagen alla, kram!
Ska ändra om lite i bloggen sen, ska också byta ''visnings bilden'' och ''Bloggbilden''.
                                                  Bjuder helt på mig själv - Here I'm (:

I Miss The Summer!

Asså, snälla! Ge mig sommar nu. Haha, här sitter jag helt 4-ever alone och kollar sommar bilder.
Men som tröst ska jag nu kolla filmen A cinderella Story. Thihi (:
Ska skriva mera sen när den är slut och när jag har tid, chao!

                                             GIVE ME SUMMER, Damn!


Just The Way I'm Thinking


- The prettiest smiles hide the deepest secrets.
The prettiest eyes have cried the most tears.
The kindest hearts have felt the most pain.


- The first time you fall in love..
IT CHANGES YOUR LIFE FOREVER♥
& no matter how hard you try
THE FEELING NEVER GOES AWAY 









Dålig uppdatering

Sorry att jag inte har uppdaterat så himla mycket under hlegen. Och det kommer jag troligtvis inte göra nästa helg heller, för då ska jag till Kimo. Så bara om jag har tur kanske jag hinner skriva lite.
Men nu ska jag i alla fall berätta lite om helgen. Eller jag skrev ju igår vad som har hänt. Men ska berätta vad som hände igår, och dagens planer.
Igår då när vi vaknade,  så hittade vi typ inget att äta här hemma, så vi for till stan och köpa lite kyckling och sånt. Samt lite godis till kvällens film. Jag hade lovat mamma och tvätta av Volvon, så när vi kom hem från stan (klockan 2) så skölde vi snappt av mammsens bil, och sen gick vi in och laga mat. Vi var typ båda jätte hungriga, för vi hade inte ätit någonting, och klockan var typ halv 3 (?) när maten var klar så.
När vi hade ätit klart for vi upp och ladda en film, och sen kollade den.
Efter det myste vi bara. När klockan var närmare 9 så for vi ner och kolla på gladiatorerna. Det var ju hur bra som helst! Fasst jag tycker gladiatorerna var ovanligt hårda mot deltagarna. Haha.
Jaja, men när det var slut så gav pappa oss pengar så vi fick fara till Jeppis efter kebeb (<3) med ris.
När vi kom hem runt halv 12 tiden så åt vi och sen gick vi upp och kolla film igen.
Pino somnade typ vid 1 tiden, men jag kunde inte sova. Så jag loggade in på facebook och satt där en stund, sen så skulle jag gå på toan, också råkade jag sätta mig på Pino's ben, för han låg utåt. Så han vaknade, sen somnade vi inte förrän halv 3. Haha :)
Också vaknade vi vid 10 tror jag?! Och han skulle hem 11, för dom skulle till kyrkan 12 typ.
Eller till Hay bayla's tror jag. Dom skulle vell ha någon söndags skola där så.
Juju, men det är vell det då :) Idag ska jag bara kolla film tror jag. Och mot kvällen ska jag och duscha, sen måste jag börja plugga. Vi har grymt mkt läxor tills imorgon.
Också skulle jag lixom ha lust att somna ganska snappt ikväll. För jag längtar redan tills nästa helg, och veckorna brukar gå snabbare om jag är pigg i skolan så :')
Men hey, ni ska ha en riktigt bra dag alla! Peace out <3

                                                          So damn good! <3


lördag 24 mars 2012

Fredag - Lördag

Tjo, sorry att jag inte skrev igår. Ända andledningen till varför jag inte skrev var för att internett fungerade inte förren älsklingen kom hit på kvällen och fixade det (:
Det hände inte så himla mkt igår. När jag kom hem från skolan for jag i duschen på en gång, sen ställde jag mig och ringde till Pino och frågade när han kommer, men han var ju såklart upptagen med att spela fotboll med massa kompisar då. Också skulle han på bibelskola på kvällen. Så jag for till Amandas en stund, sen cyklade vi till stan och sen hämtade pino mig runt halv 9 tiden.
Kvällen igår bestod bara av mys, och sånt.
Vi somnade vell runt 1 tiden, och jag vaknade runt halv 9 första gången för jag hade så himla ont i magen.
Sen somnade jag om, också väckte han mig halv 11.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inga planer förutom gladiatorerna ikväll ;)
Ha en riktigt fin dag alla, peace out! :*
                                       
                       Världens finaste älskling, Love u! <3

torsdag 22 mars 2012

UppDatEriNg

aa, helloooo! Ligger i min säng nu just och Amanda for hem för en stund sen.
Tyckte jag var jätte duktig när jag lagade läxorna sådär tidigt :o
Haha, snart kommer brorsan in ur fähuset och då ska jag följa med honom in till stan och sova med han och hans flickvän inatt. Eller nä, jag ska sova på soffan! Hihi.
Hörni idag var skolan helt okej. Var in till HVC på matrasten och tog något prov, som det kommer svar på i början av nästa vecka :) 

Efter skolan kom ju den lilla hyperaktiva musen Amanda hit.
Hon varnade mig att hon inte är snabb på att städa, och ja. Det kan jag värkligen hålla med om!
När jag hade dammsugat, torkat dam & skurat vardagsrummet, köket & tamburen. Så var hon klar med Axels rum, Haha :)

Nu ska jag i alla fall kolla klart en film som jag började  på igår, och sen ska jag bara vänta på att brorsan ska komma. Kramizar :)
FREDAG IMORGON! Wiuh ;)

Bjuder på en såndär bild ni vet när man visar sin riktiga sida, hur söt som helst - Javisst!

onsdag 21 mars 2012

Off to school

Tja! Sitter i min säng helt ny sminkad nu och håret är rent.
Jag glömde ju att berätta igår att Amanda & jag cyklade inte till skolan, för den här vägen slipper man värkligen inte fram med cykel i. Haha ^^ Så hade vi tänkt cykla idag, men nej! Den ser precis lika ut. Dessutom är det på -grader idag. Jag som trodde det skulle bli varmare nu, och typ bli VÅR :o
För sen kommer sommar, och då har jag hur mkt som helst jag ska hitta på, thihi!
Ja, men det är ju skola idag också, och det är torsdag. Vilket betyder att det är fredag imorgon ;) Och feelisen är redan på topp, wuuhuu!
Vi har ganska mkt chill timmar idag också, det börjar med Engelska, matte, musik & modersmål :)
Juju, sen när skolan är slut kommer underbara Amanda hit med taxi. Och ska hjälpa mig att städa. Eller jag gissar att det inte blir något mycket städande för henne. Hon kommer att sätta sig framför min dator på en gång när hon kommer in i mitt rum.. Haha :)
Men det går vell det också, sålänge hon inte börjar lyssna på sån musik som stör mig. Hon brukar göra så när jag städar bara för att bråka med mig, tss.
Nu ska jag i alla fall gå ner och kolla var storabrorsorna gör också ska jag ta ett äpple och gå ut och vänta på taxin. Ha en underbar torsdag alla, peace out :)

Her Self

Haha, Pithanu höll på lägga in massa bilder på Facebook. Och ja, mitt i allt hade han taggat mig i några cp foton! :D Så här kommer lite bilder på mig, och en på han & mig :)

                                       Jaa-a, sådär kan det se ut när jag får tag i en kamera..

                          I Love You So Much Baby, I Don't Find Words For You! 12 Augusti 2011 <3
                             Sådär mongo brukar jag vara på fredagar (a)

Ajdå!

Tja! Ligger i min säng och kom hem för ca 20 minuter sen. Var ut och joggade 7 km :)
Har jätte sjuk rygg och ben, men ska försöka orka ennu imorgon och på fredag. Tycker att det gärna skulle få vara helg redan! Hur som helst, nu ska jag börja laga lite läxor och sen ska jag kolla film.
Ha en bra kväll alla, kram :)

Be the one you are :')

Aaa, Be the one you are. Har grymt mkt träningsvärk just nu från handbollen igår. Så det är bara att kämpa på att försöka röra på benen. Men det tänker jag inte låtas ta det lugnt av! Snart ska jag gå ut och gå med hunden en bit, och sen ska jag hjälpa mamma med en sak :) Sen blir det nog läxläsning & film antar jag.

Missade sista timmen idag (finska) pågrund av att det kom en kvinna från ett annat land och berättade om hur det var när hon var tvungen att fly från sitt land när dom bombade där och hon hade en 7-8 månaders baby. Det var jätte intressant måste jag säga! Och hon kom med massa saker som man kom att tänka på efteråt.
Tyckte det var jätte hemskt, så jag fick tårar i ögonen flera ggr.. Usch, jag är värkligen glad att bo i ett sådant land där dom inte bombar.

Nu ska jag hur som helst hoppa in i mina träningsbyxor och fara ut på en liten länk med hunden, tror inte min träningsvärk blir bättre av det! Men jag måste bara komma ihåg att stretscha före & efter så..
Imorgon ska jag in till HVC på matpausen för att ta något test.
Och efter skolan ska Amanda hit, vilket jag tror jag har skrivit om redan? För att hjälpa mig med städning.
Har ju lovat mamma att städa hela huset när hon, pappa & Axel ska sova på sjukhuset torsdag - fredag.
Vet ju inte hur jag gör sen på kvällen om jag far till brorsans in i stan och sova, eller till farmor och farfars. Kanske jag stannar hemma också? Ingen aning. Men skulle vara ganska kul att fara till farmor och farfars, för har inte sovit där sen nångång i somrast tror jag. Och dom har ju inte heller så många år kvar, så tror dom skulle vara riktigt glad om jag kommer dit :)



tisdag 20 mars 2012

Natti natti (:

Är jätte trött, och ska börja sova nu. Har suttit här med min bettskena i munnen ett bra tag, och jag har jätte sjuka tänder ;o Det tar jätte sjukt att ha den i munnen! Asså inte typ på alla tänder, mamma sa att jag vänjer mig om ett tag. Men jag har en tand där nere som är ganska långt bak, så bettskenan ''tynger'' lixom på den, och den tannen är hur sjuk som helst :'o
Haha, hur som helst! Ska upp klockan 7 imorgon om jag ska hinna och duscha, för jag ska vara färdig klockan 8. Amanda och jag ska cykla till skolan :) Har inte lagat några läxor ennu.. Men aja, vi har bara Husa x2 timmar, tekning, & finska. Sen slutar vi . Måste bara komma ihåg att cykla hem med samma efter skolan, för mamma ska och plocka ögonbrynen in till stan. Så då måste jag vakta Axel, och hon far typ 3. Eller så skulle hon vara där 3? Äh, shit the same!
Nu ska jag sova, Natti! :') <3 

Moviieeee (:

Asså shit! Jag kan inte vänta tills denna film kommer ut, den värkar vara hur jäkla bra som helst ju :'o
Blir riktigt tårögd av den :') Den kommer ut 20 april på min födelsedag, hihi (:
By the way, alla som undrar var jag kollar mina filmer, så är det på - http://www.watchfreemovies.ch/ finns nog också andra sidor som jag brukar kolla på också, och enda negativa med denna sida är att den inte har någon text. Men man fattar ju nog ändå det mesta, men hur som helst! Jag tycker filmer blir sorligare om det finns svensk text, har ingen aning varför. Men kanske för att jag förstår bättre då, och då fattar jag hela filmen, så jag har väldigt lätt att börja gråta när jag kollar såna filmer som typ - Dear John, The vow, Charlie st Cloudy, A cindirella Story, A warrior's heart,  mf. Så det är vell det! Här kommer trailern av filmen - The lucky one <3

-> http://www.youtube.com/watch?v=FgdVhUbrq0s
Ni får klicka på länken och se på Youtube, för Bloggen hittade inte själva ''filmen'' (:






Time is like a river, you can't touch the same water twice,because the flow that has passed will never pass again.  

Just 1 month left! (Y)

Heelloo! Aaa, juste. Bara 1 månad kvar också fyller man :') Och jag önskar mig bara pengar så jag får fara och shoppa, hihi (Y) Idag har det inte hänt så himla mkt, har nästan bara tagit det lugnt. Eller jag var ju i skolan, och är helt slut från det! För vi hade ju handboll sista timmen, och jag gav värkligen allt jag hade. Det var jätte jobbigt ju :o Så jag antar att jag kommer ha ganska sjuka muskler imorgon, men då vet jag ju att jag har rört på mig lite i alla fall. Nu är jag hur som helst as trött! Och tror det blir lite film för mig nu :) Vi skulle skriva en lite ''uppsats'' om man kan kalla det så, till modersmål tills idag. Om filmen Stand by me som vi har kollat på. Den är riktigt bra, fasst den är gammal. Tycker alla som inte sett den ska se den! Rekomenderas värkligen :)

Kollade nyss runt lite på H&M och Gina Tricot. Om jag skulle hitta något jag vill ha när jag ska och shoppa egter att jag har fyllt :) Och hittade as mkt, blev värkligen riktigt shopping sjuk asså :o Haha!
Här under ser ni bilderna från det som jag tänker köpa i alla fall. Kommer också köpa ett par svarta jeans, och ett par ljusa. Samt några BH:n, också några tröjjar och toppar. Skulle lägga in bilderna på dom också. Men det fungerade inte :/
Hörni, jag skriver mera sen! Ska kolla film nu så. Också ska jag ändra om lite i bloggen senare också, Peace out :)
                                                  Grå Huppari från Gina Tricot

                                      Går mjukisbyxor från Gina Tricot




måndag 19 mars 2012

Så fin!


Ligger här i sängen och lyssnar till denna underbara låt. Den är så himla fin asså :')
Molly är så jäkla bra på att sjunga måste jag säga! Ikväll har jag inte gjort så himla mkt.
Bara skrivit klart min uppsats till modersmål. Också var jag ut och gå med hunden en bit.
Men blev inte mera än 1 km, för jag har så himla sjukt i foten, också har vi handboll sista timmen på jumppa imorgon, så då vill jag inte att jag ska ha hur sjuk fot som helst! Handboll är ju hur roligt som helst :')
Har sådär annars funderat på att börja med något på fritiden, höll ju på med dans förr. Men det slutade jag med, och Zumba vet jag inte heller om jag orkar med. Skulle helst börja med något helt nytt, funderade först på att börja boxas, så jag nämnde det till pappa. Och han tyckte det var en bra idé, men då tyckte ju mamma raka motsatsen! Så jag vet inte, skulle vara ganska kul att börja med karate eller något sånt också, men det är typ i Jakobstad, tror boxningen är där också. Men hur som helst, det skulle vara riktigt kul.
Eller något annat, typ spinning. Det skulle också vara ganska nice ju!
Men skulle gärna ha med mig Amanda på spinningen isf :') Thihi!
Jaja, men jag ska se lite. Kanske jag kommer på något annat också, skulle gärna börja rida igen. Men där får man ju inte hur mkt motion som helst, och det är ju det jag vill ha! Har faktiskt saknat ridningen grymt mkt sen Samira lämnade oss :'/ Men längtar till sommaren hur som helst, för då springer jag typ hela tiden, spelar fotboll när jag hinner & friidrottar. Vet ju inte hur mkt jag kommer hinna med denna sommar, eftersom jag kanske ska ha sommarjobb. Så jag får ihop massvis med pengar till London :') Också har jag lovat Pithanus mamma att komma till Kimo och plocka bär med henne i augusti, HAHA!
Så där får jag pengar också om jag säljer, whaha!
Jaja, nu ska jag hur som helst söka mig och sova. Är jätte trött, och kommer nog vara ennu tröttare imorgon om jag inte börjar sova nu. Peace Out! 

We Love -

Pojkar som börjar skriva i chatten
Pojkar som skriver långa sms & uttrycker sina känslor
Pojkar som kramar dig bakifrån
Pojkar som pussar dig i pannan & säger "jag älskar dig"
Pojkar som tittar på dig som om du vore den enda tjejen han ser
Pojkar som inte bara skriver "okej" utan som fortsätter konversationen
Pojkar som vågar visa vad de känner för dig inför andra
Pojkar som lånar ut sin hoodie till dig
Pojkar som kysser dig för att få dig att vara tyst
Pojkar som talar om för dig att han älskar dig precis som du är ♥ 
 

En såndär vanlig tråkig kväll (:

KÄRLEK:

Är du kär just nu? - klart ! :)
har du någon kille just nu? - Ja Pino :)
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nej (:
Vem kysste du senast? - Pino
Vem kramade du senast? - Ömm.. Amanda tror jag :)
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Neeej! ^^


SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Kan om jag vill ..
Har du bra betyg? - Det duger, men vill ha bättre!
Vilken klass går du i ? - 7:an (:
Har du fått göra om ett prov någongång?- Haha, jodå!
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Yees :)
Sköter du dej i skolan? - Jo, tror de (a)
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Alltid (Y)
Haft mobilen på lektionstid? - Yees!
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nej (:

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 7 (: Men bara 4 som bor hemma ^^
Bor du tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Ja
Trivs hemma? - Ja
 Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nope!
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit - Ja ..
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nope
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Haha, jo (:
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Det är vell klart? ^^

VÄNNER:

Har du vänner? - Ja
vilka skulle du kunna offra livet för? - Amanda <3
Du brukar vara med? - Finns många, men nu just är jag mest med Amanda (:
Vem/vilka var du med sist? - Mamma & Axel ;) Men i skolan - Amanda
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Klart!
Är det okej att ha kill-kompisar? - Har det själv, så ja? :)
Har du pussat någon av dina kompisar? - Yees!
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Haha, nej?!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nope

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - aa, men inte mkt (:
Putar med läpparna på foton ? - Haha, Nej!
Använder foundation på läpparna?- Nej
Super dej packad varje helg? - Nej, haha ^^
Du har pussat en tjej? - oja!
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Haha, plattar ja. Men kan inte påstå att det är fjortisfrisyr :P
Ditt hår e knallblont? - Neij


KRIMINELLT:

Ange tre saker du snott? - Har inte snott något ennu, som jag vet av :) Eller jo, när jag gick i lågstadiet så tog man häften lite när man behövde dom (a'
Är det okej att vara kriminell? - Haha, man får vell avgöra det själv.

Vill du bli kriminell? - nä
Vad är inte okej med att vara kriminell? - -
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Nä, haha!
Har du suttit i fängelset? - Nej
Vill du hamna i fängelset? - Nej :')


DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Nä, eller jag var sur i lördags :')
När grät du senast? - Minns inte alls ..
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Haha,nej ?! :D
Du har slagit ner någon? - Nej
Du har skadat någon med flit? - Haha.. Nä
Har du någonsin viljat döda någon? - Den tanken har vell alla ..
Vem bråkade du senast med? - Ingen aning ..

Hejsan!

Nämen hejsan! Sitter nu just i min säng och kom hem från skolan för en stund sedan. Måste säga att den här dagen har gått otroligt snappt fasst jag var hur trött som helst ju!
Fick nyss veta att jag kommer att sova ensam hemma från torsdag till fredag.
För Axel ska opereras på torsdag, och hamnar att sova på sjukhus en natt. Och mamma & pappa ska ju såklart också sova där så. Men, dom åker mellan halv 6 - 6 på torsdags morgon, så när jag kommer hem från skolan kommer Amanda att komma hit. Och jag har lovat mamma att städa hela huset, så jag ska se till att det är städat när dom kommer hem! Får se när hon far hem på kvällen då, men säkert vid 8 tiden kanske, om hon får. Så då blir det provläsning för mig, också inväntar vi fredagen med ett leende på lepparna! :DJa, på fredag är det ju skola då. Så kommer pino hit på kvällen, och sover här till söndag. Har inga andra planer för helgen, kanske det blir en hemma kväll? Eller så far vi till stan en stund. Vet inte när mamma och pappa kommer hem på fredag, men mamma sa att dom kommer säkert någon gång på eftermiddagen. Så vet ju inte vilken tid det blir men. Måste faktiskt erkänna att det kommer att bli ganska läskigt att sova ensam här i ett sånt där stort hus ju! :o Men mamma föreslog att jag skulle fara över till brorsan och sova, men det vill jag ju inte. Haha! Kanske jag ska snacka med min andra brorsa som bor in i stan så kan jag sova där. Då kan jag ju sova lite längre, för har ju inte mera än kanske 600 m till skolan i såna fall (:
Nu ska jag hur som helst städa mitt rum, sen ska jag laga mat och sen ut och springa. Ska se hur långt jag orkar i dett väder! Det är så gyttjit på vägen. Men vi får se hur det blir, hunden måste hur som helst ha lite motion.
Nu ska jag i alla fall chila iväg! Ha en bra dag, Peace out :)


söndag 18 mars 2012

Happy Girl :')

Hello! Har haft en sjukt bra helg nu igen, förutom att den gått så himla snappt! Önskar att det vore sommarlov nu..:') Igår kväll blev det gladiatorerna och sen lägg dags! Imorse ringde mamma kvart över 8, och jag kunde inte somna om, hon frågade om hon skulle hämta mig efter jobbet eller om jag slipper hem på egen hand. Och jag hade ju sagt redan i fredags att jag slipper hem med Pino, men hon skulle vell bara kolla leget. Sen när vi hade ställt oss for vi till Hay Baylas, för hans bror Aye Saw fyllde 19 år, så vi firade honom där då. Men det blev ju inget snackande med Johanna igår kväll, så vi tog det på eftermiddagen i stället när jag och Pino kom hem från Aye saw's kalas. När pino hade tvättat bilen sin klart, så for vi in och äta lite, sen låg vi bara i sängen och pratade också skulle vi till kyrkan. Kan ju inte påstå att det var roligt alls där. För dom predikade bara en stund, sen serverade dom kaffe, saft, bullar och sånt. Också skulle dom ha värsta ''vår mötet'' där. Så dom berättar om vad som händer ända fram till juli det här året, också disskuterade dom och hade sig där. Men jag fattar inte riktigt varför dom har det när vi är där?! För jag menar, utlänningarna fattar ju inte enns helften av vad dom säger. Men gasch, Pino hade nog ganska tråkigt mot slutet också, han började bara sitta och kolla på mig och till sist ba - Men alla har vell olika åsikter?
haha, sååå..Men jag när vi kom hem från kyrkan förde han hem mig, också tog vi upp hans bror på vägen till mitt. Lardel lekte med Axel typ hela kvällen också satt vi där nere och snackade en stund, sen for Pino och jag upp. Och för en timmen sen typ for dom hem. Saknar honom redan <3
Längtar bara till sommarlovet nu asså! :o Hihi..
Men imorgon är det skola, och jag har knappt läst på några läxor .. men aja (: Hihi!
Nu ska jag i alla fall ta sov dags! Natti alla folk :)

              Bjuder på en bild av mig och han jag älskar ! <3

lördag 17 mars 2012

Chiiill (:

Tjoh! Är sådär lagom happy idag ;) Ska snart springa över till Kumoo's tror jag och snacka lite med Johanna. Hihi!
Har ingen som helst aning vad som händer ikväll, men säkert blir det film. Lardel (pino's bror) ska till Ida's och sova så (: Men hörni. Igår kväll hände det inte så speciellt mycket, var mest i oravais med hans mamma och handlade osv, ganska chill. Sen när vi kom hem så åt vi också blev det bara chill resten av kvälln (:
Nu ska jag gå och äta nåt, sen ser vi vad dagen bjuder på! Byee (:

fredag 16 mars 2012

--> Duschen --> Kimo

Hello, fick ändå inte så himla brottom idag. För Ida lämnade i Lappo hos sin pappa, och Emmi kommer till mitt så vi behöver inte hämta henne från stan. Nu blir det i alla fall att hoppa i duschen och sen ska jag vänta på att pappa kommer hem så jag får fara till kimo. Ha en bra kväll alla, hihi. Puss & Kram <3

torsdag 15 mars 2012

FREDAG tomorrow (Y)

Tjao! Asså jag är lixom SÅHÄR glad nu :D Imorgon är det fredag och det kommer ba vara en chill dag i skolan. För dom flesta ska till Lappo & Takkovouri och ränna. Men jag valde att lämna i skolan, så vi är några elever som lämnar där.  Ska åtminstone umgås med Amanda och Lina hela dagen, och Johannes sa att han skulle joina oss i skiderspåret, men kära kusin. Du skämmer ju ut mig ;o
Hihi, efter skolan ska jag hoppa i duschen byta kläder snappt och sen hämtar vi Ida & Emmi till stan. Sen kör mamma oss till Kimo. Också ska jag spendera hela helgen där :) Såååå glad är jag!
Amanda for hem vi halv 8 tiden, och vi har typ ba kollat film och plockat ihop Samiras grejjor.
Vi har också ätit mycket söt saker och mammas kommentar lät sådär :
- Men jessus! Ni äter ju varannan minuut..
Jaa, jag kan ju säga att godis skålen som var nästan halv full i mitt rum är nästan tom nu. Bara för att jag sa till Amanda att hon ska kolla genom vilka kläder hon tycker jag ska ha imorgon, ja hon ville ju ha belöning för det då. Så hon fick äta mitt godis, aws!
Vet inte riktigt hur det annars kommer se ut i helgen. Johanna ska till Kumoo's tror jag, så vi ska minsann prata. Vi har inte träffast på mins 3 veckor nu, och jag saknar henne som bara vad! Också kommer jag till Pithanu's typ 20 minuter innan han kommer hem, så ska säkert sitta och kolla tv med hans pappa och små systrar då (:
Men tror nog det här kommer blir riktigt bra! Har bara en stor känsla av att jag int kommer kunna skriva på bloggen på hela helgen om jag inte använder Pino's I phone, men den är så svår att skriva på..
Vi ska se (: Men nu tror jag att jag ska se en film och sen sova. Natti!

                                      SÅHÄR GLAD ÄR JAG! :'D

-- > http://www.youtube.com/watch?v=4qQCx9mxV9g&feature=relmfu Jason Derulo <3

Chill med manttu (Y)

Hellu! Sitter här i sängen med Amanda som kom hit efter skolan idag. Hihi, hon bara sitter här och proppar :o
Haha, nejnej, men vi var nyss ute och plockade ihop samiras grejjor. Var lite tungt först men det blev nog bra.
Tror hon snart drar hemåt, så jag ska packa lite tills jag ska till Kimo imorgon efter skolan :) (YEEIJ)
Thihi, här kommer hur som helst en bild av Manttu och mig. En helt vanlig chill kväll ;) Mjauw!


onsdag 14 mars 2012

Käärleek :')

aaw, sitter här framför youtube och kollar på massa videor. Man hittar så många gulliga personern som är tsm, hihi! Här kommer en som jag tycker är riktigt söt :')



Perfekt kväll!

Ida for hem för en stund sen, och vi hade riktigt roligt och chill före hon for.
Skolan var vell helt okeij idag förutom att vi hade finska sista timmen och det var tråkigare än tråkigst..
Hur som helst, läste nyss Emmis blogg och hon hade skrivit om mig, blev så sjukt tårögd! <3
 Emmi - Själv är du en hur bra vän som helst. Om vi inte skulle ha träffast i somrast så skulle vi säääkert ha träffast nu.
Du finns alltid där för en, och betyder sjukt mkt för mig. Du är en av dom 4 som går att prata om allt med. Och jag litar på dig upp till 110 %! Du är en sån vän som alla vill ha, du är hur sjukt snäll som helst. Har as bra humor, du är gullig, smal och omtänksam. Och du har alltid dom där svaren man letar efter. Love you, hoppas vår vänskap håller för alltid! <3


SARA!

Jaa-a höödu van ska man böri? o..o
Nå vi kan ju byri me Sommarn 2011 tå träffa jag te å Mattu fösta gango!
Ni va ti roligast jag känder ni ba hoppa åpå och kom på en massa saker vi sko gö :D
HA HA jag minns tå vi satt på handee bänkin å vänd an tå didee snygg kom i handee bilin hahaha he er he fösta minni jag har me te :)
Men tå finns även mejjr! Due en sån som man verkligen int vill mist! due jättesnäll,snyyg å du finns ALLLTI tär fö eijn! kommber me bra svare om man frågar na åv de! due så jättehjälpsam å finns tär fö kompisa din du e eijn åv di bästa jag känder! å vill aldri mist vår vänskap! du finn i mitt <3 livet ut! <3