tisdag 31 januari 2012

Go' kväll! :D

Hello! (:
Ligger i min säng med huvudvärk och tror värkligen att jag ska börja sova nu.
Tänkt nyss hur sjukt mycket jag varit sjuk sen kanske november eller något?
Och sen december har jag ätit 2 antibiotika kurar ;o
Och nu har jag samt ögondroppar..
Ska kolla imorgon om jag har ''pissfejli'' (som Ida kallar det) någomera.
Tror det gått bort nu eftersom jag åt 2 kurar av antibiotikan.
Men hörni, önska mig lycka till nu inför proverna jag har imorgon ;o
Hihi! Annars kommer det gå skit, för jag känner på mig att jag inte kan så mkt nu när jag kollade igenom massa frågor. Men jag får hoppas på det bästa. :)
Amanda får ge mig en lyckospark inför provet också, så klarar jag det galant!
Får inte glömma mitt lyckohalsband heller :D Haha.. Det är mycket nu :)
Imorgon kväll blir det dans vid *hallen och sen ska jag hem och sova. Tror resten av min vecka kommer se ut som typ sådär:
Onsdag: Skola, 2 prov, Hem, vila en stund, laga läxorna, ring ett samtal, Dans, hem och duscha sen sova ^^
Torsdag: Skidning på jumppan första timmen, sen en helt vanlig skoldag, hem och sen ba chilla, ska samt städa mitt rum och städa bort lite grejjer och flytta om lite saker. Typ sängen och bokhyllan. Kanske tv:n också.
Fredag: Skola, ansiktsbehandling om det blir som jag hoppas, hem och vänta på älsklingen, mys kväll och sova ^^
Lördag: Mys, tv osv..
Söndag: Börja läsa på sista provet som vi ska ha. Vilket jag fick reda på igår. Och sen ba ta det lugnt!

Denhär filmen lagade jag till min älskling ikv. Hade as tråkigt för jag hittade ingen film att kolla, och jag tyckte jag hade läst tillräckligt på prov. Så jag gjorde detta :) Kolla gärna! --> http://www.youtube.com/watch?v=w8D77hhN_eU&context=C3cfaf27ADOEgsToPDskLqBMAs0MBEpQ1PPQ-En7Pi

Provläsning




Hellu! Kom nyss hem från skolan (: Ska snart äta något och sen ska jag börja läsa på prov. Mitt hjärta fick ett riktigt glädjeskutt idag! Jag frågade historia läraren hur långt provet kommer att vara, för vi har ju as mycket att läsa. Och han ba:
- Det är inte mycket. Ca 4-7 frågor
Så jag behöver ju egentligen inte läsa hur mycket som helst, för jag kan ganska mycket av det redan (: Men då har vi ju husa prov också :/ Men vi säger att jag kan det, läser typ igenom det ett varv innan jag somnar..Tror jag kommer att somna ganska tidigt ikväll. För jag somnade inte förrän närmare halv 1 igår fasst jag var as trött. Och nu faller mina ögonlock igen hela tiden, men jag måste läsa på prov, iaf liiiite..
Skolan var helt okeij idag, förutom att jag var så trött då. Först hade vi 2x70 min Textilslöjd, sen hade vi matte 45 min - mat, 35 min paus - matte 25 min. Sen sista timmen hade vi historia, som var ganska chill. Nu ska jag chila iväg, ska hänga upp en tvätt som nyss blivit klar. Sen ska jag äta mellanmål och sen upp på mitt rum och läsa på prov (: Peace Out! Kramiz.

måndag 30 januari 2012

Ansiktsbehandling

Go' kväll! :) Kom nyss på att jag fick ett present kort av min brors flickvän för ansiktbehandling. Se se när jag har tid att fara dit. Men tror jag sku fara före fredag om jag hinner. Det skulle ba vara så skönt att få slappna av innan heljen. Eller så far jag på fredag efter skolan om hon har tid, ska snacka med henne :)
Ikväll har jag inte gjort mycket alls, hade ju menat vara duktig och läsa på prov. Men jag städade istället ur mitt klädskåp och kollade vilka kläder jag använder i skolan och vilka jag inte använder. Nu jyst sitter jag bara i min säng och vet inte vad jag ska göra. Är ganska trött så tror jag ska ta det där ögondropparna mamma köpte till mig och sen ska jag börja sova. Ska läsa på pprov när jag kommer hem från skolan imorgon så. Också ska jag vakna klockan 7 så jag hinner duscha. Har ställt fram kläderna färdigt så jag vet redan vad jag ska ha på mig.
Nästa helj kommer antagligen Pino hit, ingen aning om vad vi ska hitta på. Men det blir vell ba mys antar jag ^^
Och fredagen efter det ska jag till hans också ska vi till vasa på lördagen tror jag. Så ska jag till Gina tricot och köpa lite kläder (:
Hihi, har kollat klart på datan så jag vet vad jag ska ha (Y) Här kommer bilder på det jag tror jag ska köpa - Ska också till H&M om jag hinner (:

Peace out!

Hej! (:

Tjena! Nu är jag tillbaka :)
Har 2 prov på onsdag sen är alla prov över för denhär terminen tror jag.
I heljen har jag varit med min kille och han typ snaggade sig igår. Haha :D
Han e sjukt gullig, ska lägga in lite bilder ^^
Men i fredags när jag kom hem från skolan så satt jag framför datan en stund sen var jag i duschen och sminkade mig och allt. Också kom Ida's mamma efter mig så for vi till Oravais. Jag steg ur bilen vid ABC också hämtade Pino mig därifrån (:
Sen på kvällen kollade vi film och chillade.
På lördagen var han med sin mamma till oravais och hjälpte en man att städa huset. Hans fru är död så dom brukar hjälpa honom. När dom kom hem hade dom varit och handlat också, och jag hade varit duktig och städat Pino's rum, hihih!
Men han påstår att han inte hittar någonting. Sällan!
På kvällen blev det gladiatorerna och inte mycket mer.
På söndagen var vi till hans kompis, för dom skulle ha söndags skola där. Så vi kom vell tillbax till hans vid 2 tiden. Då snaggade sig Pithanu och hans bror tyckte det blev så snyggt så han gjorde det också, haha! :D
Så nu ser dom ut som twins ;o
På kvällen for vi till mitt och mamma tyckte han var sjukt gullig, haha :')
Han for vell hem vid 11 tiden. I morse när jag vaknade hade jag jätte sjukt i mina ögon. Så jag var inte till någon skola idag. Mamma kom hem nyss med ögondroppar till mig så jag får droppa varje dag. Sen kanske det blir bra. Mamma sa att det kanske är någon allergi eller något.. Men jag vet inte ^^
Nu ska jag iaf läsa på prov domhär sista dagarna och sen får jag bara ta det lugnt!
Här kommer 2 bilder från dendär snyggingen min ;)
Puss och Kram! Peace Out :')

onsdag 25 januari 2012

One Direction (L)

Seriöst jag dör! One direction in my ♥
Dom är så sjukt söta! :* Hihi :)


Hade lite tid över att skriva ikv. Har pluggat sen jag kom hem från skolan och så ^^
Så jag tyckte att jag måste få sitta framför datan en stund nu, Hihi!
Skolan har varit ganska bra idag, men den var nog roligare igr :D
Sötisen Beckos åker på utlandsresa imrn, så nu träffar vi henne inte på en vecka :(
Men asså, hade typ en ganska skit dag mot kvällen igr.. Kan ju inte berätta allt här, men ett rejält gräl mellan mig och en person bara. Så jag mådde skit hela kvällen, och somnade runt 1 tiden. Också hade vi förhör första timmen idag, vilket jag trodde var skriftligt. Men jag hade tur! Vi skulle ta skriftligt nästa vecka istället. Kände ba ett skutt genom mitt hjärta, för jag hade inte läst någonting. Och jag hade inte sovit så bra heller. Imorgon tror jag kommer bli en ganska bra dag :) Hihi!
Älsklingen ska typ till vår skola, dom ska till gymnasiet, (tror jag) och kolla lite, så det kan hända att dom är där hela dagen. Och isf äter dom ju i vår skola så :') Min helj vet jag inte hur den kommer att se ut hittils iaf. Men på fredag kanske Thanu kommer hit och sova, om han inte kommer så träffas vi inte i heljen. Men det gör inte så mycket, för jag måste plugga ganska mycket nu så ^^ Också ska jag till hans nästa helj, så vi klarar nog oss tror jag, annars kanske han kommer någon dag mitt i veckan nästa vecka. För han har praktik hela nästa vecka så. Om han inte kommer till vår skola i köket (Y) Vilket han hade funderat på, men tror inte det blir av. Han har närmare till kimo skola så. Men hörni, ska gå och sova tidigt ikv! så jag ska dra nu :)
Puss och Kramiz! ska fixa om i bloggen någon dag när alla prov är över (:
Peace Out!

måndag 23 januari 2012

Länge sen!

Hejjsvejjs! Länge sen jag uppdaterade något i min blogg nu. Men jag tror jag ska ta en liten bloggpaus. Typ en månad eller något. Kanske det kommer något inlägg ibland, men det är inte ofta. Jag hinner inte, och jag orkar inte nu jyst heller så! Men jag hoppas alla haft en bra helg? :) Det har iaf jag haft.
Var på bio i lördast med min älskling, vi kollade filmen ''5 days of war''
Den var sjukt bra! Och på kvällen blev det gladiatorerna och ''The day after tomorrow''
Nu ska jag ba ta det lugnt och läsa på prov hela veckan.
På onsdag ska jag på dans och på torsdag kommer typ massa folk eller åtminstone några från TGS till vår skola. Eller gymnasiet typ, för att kolla lite.
Men jag har inte så mycket att skriva så, här kommer ett litet inlägg från FB som jag skrev för en stund sen ^^

-Det var den dagen jag träffade dig, som alla pusselbitar fann sin plats i mitt liv.
Det mörka blev till ett ända stort ljus!
Första gången vi träffades - På biblioteket, då kände jag mitt hjärta slå ett dubbelslag. Du hade dendär glimten i ögat som kunde få vilken flicka som helst att falla för.
Några dagar efter blev det du och jag. All blyghet var försvunnen. Vi hade inte varit riktigt ärliga mot varandra från början. För varken du eller jag visste hur länge vårt förhållande skulle räcka. Det varierade hela tiden från och till mellan oss. Men idag berättar vi allt till varandra, och en lögn skulle aldrig uppstå. Vi har våra smågräl ibland. Men vi gav varandra ett löfte, som vi håller fasst vid. En period trodde jag vi skulle gå skilda vägar, men vi knöt fasst vårt band och slätte ut knuten. Snart har det varit vi 2 i ½ år. Tiden har bara rusat iväg, men minnen bleknas aldrig bort. Jag älskar dig hur mycket som helst Pithanu ♥
Jag glömmer aldrig den kvällen - i lördags. När jag låg med högra örat mot ditt hjärta i soffan och höll på somna. När allt var så tyst, mörkret hade lagt sig där ute och alla sov. Så viskade du 4 vackra ord i mitt högra öra '' Sara, jag älskar dig''
Jag kollade upp halv sovande och kände en varm kyss mot mina läppar.
Vi har gått genom mycket skit, men också mycket bra saker!
Du och jag tills döden skiljer oss åt älskling ♥
Tänk vad facebook kan göra enns liv bra :')

måndag 16 januari 2012

Hallo!

Hejjsan! Jag har inte skrivit nu sen i fredags (?) eller något sånt. Kan bra hända att det var i torsdags jag skrev sist också.
Men iaf, så här har min helj sett ut:
Vaknade på fredags morgonen och visste inte hur jag skulle orka mig iväg till skolan.
Var hur trött som helst. Men jag visste att det skulle bli en as bra dag, så jag ville ju till skolan så jag skulle få komma hem så fort som möjligt. När jag väl var i skolan och väntade på att finska timmen skulle börja ringde mobilen, kollade på skärmen och det stod ''Mamma'' a-au tänkte jag..
- Jo hej! Jag orkar värkligen inte köra till kimo idag så du får komma hem efter skolan också kör jag dig imorgon istellet.
Jaha.. Tänkte jag, men okej. Sure, som du vill!
Jag ringde till Pino och han svarade inte, så jag ba - Men okej då! Fredagen den 13:onde och jag har värkligen otur idag.
När jag kom hem från skolan ringde Ida och sa att jag slipper med henne och Eme till kimo. För dom skulle också med sina pojkvännar. Så det var värkligen min räddning!
Jag väntade tills klockan var halv 5 typ också hämtade dom mig. Vi for direkt till kimo och där möttes jag av en söt Pithanu som stod vid dörren och väntade på mig.
När vi kom in gick vi direkt in på hans rum och prata lite.
Mot kvällen när klockan var runt 8-9 någon gång så kom ju såklart killarna på att vi skulle gå i bastun allihopa. Men ingen av oss hade med bikini så vi sket i det.
Det blev bara jag och Pithanu som for.
När han och jag kom in efter att vi varit i bastun så chillade vi bara lite och åt någonting. Jag hade as sjukt i magen, vilket jag hade haft hela kvällen!
Tidigare på kvällen vid 7 tiden så var Pithanu, Jag, Cissi och hans mamma och handlade. Då köpte jag typ surmjölk och något som skulle göra min mage bättre.
Men den blev värkligen inte bättre av det!
Så jag låg i sängen vaken till kanske klockan 3 och sov knappt på hela natten.
Pithanu började spy och jag ba ''aha? Okej, jag börjar snart då också..''
Men det var bara för att han hade mått dåligt hela dagen också behövde det komma ut.
Så han spydde bara en gång.
På lördags morgonen vaknade vi runt halv 12 tror jag. Vi gick och äta morgonmål och sen gick jag och duscha. Sen for vi ut och gå typ 3-4 km. När vi kom tillbaka gjorde vi inte spec. mycket. Jag ringde till Johanna vid halv 5 tiden typ och frågade om hon kommit hit redan. Och Jo, hon kom redan vid 12-1 tiden någon gång. Vilket jag helt klart hade missat. Men vi han träffas och pratas vid några timmar.
Mot kvällen kom ju såklart gladiatorerna på sveriges 4:an.
Så jag och Pino kollade på det, när alla sov gick också vi och sova. Eller jag iaf!
Hans bror hade inte kommit hem ennu, han var i Nkby med några pers. Så Pithanu satt och kollade på datan till klockan 3 kanske. När klockan var 12 så kysste jag honom en grattis puss, Hihi! ;*
Men tror klockan var 1 när jag slumrade till så jag orkade värkligen inte sitta upp längre. När vi vaknade på söndags morgonen så var jag ju såklart snäll mot honom när det var hans födelsedag (a' Hihi!
Det hände inte alls så mycket. Först klockan 3 började det komma folk dit, så då fick han lite presenter och så. Sen for vi till mitt och pratade en stund. Sen for han hem. Så det har vell varit min helj det då!
Nu ska jag springa upp på mitt rum och läsa på prov, först ska jag ba äta lite så jag får energi ;D
Haha, Peace Out! Kram // Sarah

torsdag 12 januari 2012

Så sant så!

11 saker som tjejer älskar:
♥ pojkar som börjar skriva i chatten.
♥ killar som skriver långa sms om hur mycket de tkr om dig.
♥ pojkar som kramar dig bakifrån.
♥ pojkar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
♥ pojkar som kysser dig om du skriker på dem.
♥ pojkar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
♥ pojkar vågar att visa känslor för dig framför andra.
♥ pojkar som ger/lånar ut sin hoodie.
♥ pojkar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
♥ pojkar som alltid tar din hand.
♥ pojkar som älskar dig för vem du är!

5 Månader

Nämen Hej :) Idag är det 5 månader med min älskling, Hihi!♥
Hörni skoldagen har varit riktigt rolig. Förutom att jag var jätte trött på morgonen^^
I morron har vi religions förhör första timmen, men före det ska vi till GY salen.
Det är typ Zacharias Topelius födelsedag? Eller han fyller typ på lördag, men vi ska fira det imorgon. Det är en författare från min stad som var född 1818. Så han är nog ganska död nu för er som inte vet (a' Haha ^^
Så vi ska vell fira det då. Han dog typ 1898, så det är vell 100 år före jag föddes?!;o
Ju, men ikv blir det också provläsning. Så nu tror jag att jag ska fara. Imorgon är det en tung dag ;D
Ser ungefär ut såhär:
Skolan, Rella förhör första timmen, Finska andra, Delad Musik timme (för det är mat efter 45 min), och sen sista timmen har vi Matte -.- Underbara fredag!
Sen när jag kommer hem blir det att hoppa in i duschen, byta lite kläder. Och sen kör mamma mig till Kimo ♥
Kan bra hända att jag duschar ikv också eller imorgon på morgonen så behöver jag inte duscha när jag kommer hem från skolan, fasst det skulle vara chill..
Var annars till skolhälsovårdaren idag, vi skulle få reda på vår vikt och längd.
Jag hade gått ner 5 kg (!) sen i oktober? :o Ingen aning varför. Kanske när jag har dansat en del på sistone. Hon ba ''Jag tror ju inte att du bantar, så har du någon annan andledning'' och jag ba ''Jo, asså jag har ju dansat nu i höst. Så det måste ju vara det för jag har ju ätit så jag orkar. Och på morgonen om jag hinner också''
Men jag vägde ju lixom 59.9 kg i oktober, och nu vägde jag 54.3 kg typ ;o
Också var jag prick 160 cm i fjol, och nu hade jag växt en halv cm :_
Haha! Jag blir inte mycket längre jag asså ;o
Men nu ska jag faktiskt gå, kommer upp bilder på måndag kanske från heljen och typ.. aaa, dendär presenten jag lagade till bebish (:
Men puss och kramiz! Peace out // Sara

5 månader med dig idag älskling,
Tänk att det gått så sjukt snappt?
Men det är minsann dom 5 bästa månaderna i mitt liv,
Fasst vi bråkat nu som då så har vi alltid kunnat reda upp det genom att prata,
Du är så sjukt underbar, Bästa pojkvännen är du!
Älskar dig Pithanu, Jag Älskar Dig - Bara Dig ♥

onsdag 11 januari 2012

Hemma från skolan

Hej, kom nyss hem från skolan. Har haft en ganska rolig dag. Men ett helvete började när jag kom hem.. Så nu är det inte alls roligt mera! -.-
Blir så arg på såntdär skit. Härregud!
Och hur ska jag hinner med allt också. Hade menar fara med pappa till Jeppo ikv och laga klart presenten till min älskling, måste printa ut massa bilder. Men det blir ju knappast av. Vi ser ju, men fick redan på idag också att vi har förhör på fredag.
Omg, jag har inte börjat läsa ennu. Och det är dessutom religion.
Men vi ser ju, hoppas på det bästa. I morse var jag typ jätte trött och orkade inte alls stiga upp, men jag hade inget val.. För det var ju skola, vilket jag inte alls hoppades på. Det var ungefär sådär ba
Me - I really must go..
Bed - But baby, It's cold outside.
Typ sådär låter det när jag somnar halv 1, 1 nångång..
Men nu blir det iaf provläsning nu på onsdag,torsdag,fredag,måndag,tisdag,onsdag.. Uj!
Seriöst, jag fattar inget i geografo, så hur fanken ska jag klara det?!
Det är ju inte hela världen om jag misslyckas i 1 prov, men jag har ju inte varit på aktiv på timmarna heller..
Imorgon har vi iaf ganska chill dag. Gy, ge, mo - mo, och tekning.
Sen slutar vi.

Igår efter skolan så var amanda och jag och åt pizza, HAHA!
Trodde vi skulle dö av skratt. Det var en utvecklingstörd/handikappad som försökte flörta med oss, och han var typ as sjuk! :'D Hahaha, och rolig!
Han ba:
- Det är många som tycker jag skulle behöva bli Nykarlebys bästa Stand up komiker.. Och jag behöver värkligen inte alls dricka alkohol. Jag har en knapp här *tycker sig på hjärtat med pekfingret* Så jag behöver bara trycka där så får jag en kick!
Hahaha, jaja. Men det är bra då mannen ;)
Före vi var och åt pizza så var vi in till bokhandeln, bibban och torghallen.
Köpte lite till min älsk, typ något som jag ska laga dendär saken av.
Ikv hade jag menat fara på dans, men jag hinner inte. Så vi ska se nu. Men kan ju inte fara nästa vecka heller -.-
Tror jag skiter i det denhär terminen också..
Nu måste jag värkligen börja läsa på prov, Peace out! // Sarah :)

tisdag 10 januari 2012

Hallo

Hey! Han inte skriva igår för jag lagade nästan klar en present till min älskling. Men den är inte riktigt klar ennu. Också läste jag på prov hela dagen. Men skola var riktigt nice! Åtminstone sista timme.
Nu har jag faktiskt lite brottom, för min taxi kommer om lixom 5 minuter.
Men igår körde han förbi här och jag ba ''wuut? wtf..''
Så kom han tillbax om ca 4 minuter och ba ''uj, jag satt helt i andra tankar i morrn.. Jag var som i en annan värld!'' och jag ba ''haha, jag såg det!''

Men nu ska jag gå ut snappt! Puss och hej // Sara
Skriver mera sen (:

måndag 9 januari 2012

Provläsning på G!

Provläsning!


Halloj! Ska riktigt snart börja läsa på prov.. Kom hem från skolan för en stund sen. Gick direkt upp till mitt rum fasst mamma sa att maten var klar. Jag har varit jätte trött idag, men det har varit en riktigt bra dag måste jag påstå! (: Städade undan julgranen också, och plockade bort alla jul saker här uppe. Tror jag städar där nere imorgon så har jag det undan! För jag måste börja läsa på prov nu ikv. Fick veta idag att vi har finska prov nästa vecka dagen efter geografi provet också. Så mitt huvud får bara fukosera på prov nu. Men jag ska vell klara av det ^^

Hade menat gå ut och springa med hunden ikv innan jag börjar läsa till prov, men somliga här har ju urininfektion, så nej. orkar inte, har så sjukt nu.. Men jag ska skriva mera vad som hänt under dagen innan jag far och sova. Om jag inte orkar/hinner, så skriver jag imorgon. Men jag kommer inte lägga in så sjukt mkt inlägg nu, för när jag ska läsa på prov kan jag inte ha datorn i mitt rum. Då glömmer jag bort tiden, och sitter där hela kvällen. Men ni ser ju, Peace out så länge! // Sara

http://www.youtube.com/watch?v=38p6ejMg6ow , Älsklingen lagade den till mig när vi hade varit tsm i 2 månader ♥ Älskar dig bebish ;*

söndag 8 januari 2012

Tar en tidig natt..

God Kväll, Haha :) Sitter i min säng nu jyst och ska snart springa ner med datan till pappa. Imorgon är det ju skola, så jag tänker ta en tidig natt :)
Tror jag går och sova redan klockan 10, älsklingen ringer säkert om en stund, så det tar ändå säkert till klockan 11 innan jag somnar.
Pappa satt och kollade på rottweiler ikv på datan, och jag ansåg hur mycket jag saknar Zeb. Han dog för ganska många år sedan, och jag saknar honom sjukt mkt! Han var en sån sjukt fin hund. Skulle järna vilja ha en rottweiler till. Pappa vill också ha, men Axel är ju ennu ganska lite och har ingen speciell respekt för hundar. Så jag tror nog inte att vi ska ha några fler.. Har ju Rambo också, min lilla söta gråhund (L)
Som har fått ganska lite tid med mig nu i vinter.. Men jag ska börja springa snart, så han får vara den som kommer med mig (:
Sitter nu jyst ba och lyssnar på musik samt kollar lite gamla bilder och skriver i bloggen. Här kommer en bild på mig och min älskling (a)
Sov Gott alla! God natt :') // Sara

Äntligen!

Äntligen fick jag träffa Amanda, äntligen! :')
Hon kom hit hakv 12 idag, och for hem för ca 10 minuter sen. Gud vad tårögd vi båda blev när vi äntligen fick krama om varandra! :')
Det har vell inte hänt så sjukt mkt idag måste jag säga. Vi har bara kollat film - Hot chick heter den. Också har vi fotat massa sjuka bilder, haha!
Samt var vi ute en stund och tog lite frisk luft.

Idag är det sista dagen av jullovet, vilket betyder att det är skola imorgon, och det skulle jag inte alls orka med. Skulle helst vara ledig en vecka till. Det skulle sitta riktigt fint! Men desto fortare man börjar desto snabbare har man det undan ^^
Men inga läxor fick vi ju, och det är ju bra (:
Tror min vecka kommer se lite ut som såhär:
Måndag : Första skoldagen - pluggningen börjar..
Efter skolan ska jag och köpa lite saker till min sötis som fyller på söndag. Måste samt köpa skivor till datan så jag får tömma alla bilder..
Tisdag : Skola igen, provläsning.
Onsdag : Skola. Laga dendär saken till min vän, samt provläsning.
Torsdag: Skola. Städa bort alla jul saker med mamma, och läsa på prov.
Fredag: Ska till min bebish och sova :) Kommer hem på söndag på kvällen.

Ja, det var vell så det kommer se ut då (:
Nu ska jag gå ner med datan till pappa, så jag kan skriva imorgon om jag hinner.
Måste upp klockan 7, om jag ska hinna duscha och allt. Nu tror jag att jag ska klippa mig lite. Typ ba klippa upp det ^^ Så vi ses, Kramiz// Sarah

Lite bilder av vår dag (:

lördag 7 januari 2012

Sleep Time :)

Halojj! Har haft en riktigt rolig kväll nu hörni, den där söta pricken for hem från mitt för ca 20 minuter sen. Och nu närmar sig klockan 2 :) Ska börja sova så jag är pigg till imorgon när Amanda kommer hit. Hon ska typ cykla, och det är glas halt ;o
Så jag tror jag far och möter henne, saknar henne så sjukt mkt! Så jag orkar inte vänta hur länge som helst innan jag får träffa henne ^^
Pappa hade ju kokat ris, haha! Det var sjukt äckligt, han ba - Pithanu.. Nästa gång får du laga ris..
Haha, har fått många ögonblick ikv.. Svik, tårar, glädje, och kärlek ^^
Men har hört att händer det för mycket bra i enns liv, så händer det något mindre bra också.. :)
Men nu är det riktigt bra, och det här året har ju inte varit så bra hittils så.. Mest bara massa bråk, så hoppas det kommer en bra period nu då (:
Här kommer lite bilder från kvällen, sötish ;;

Chill Time

Helluw! :) sitter i soffan nu och chillar lite, pappa bara tjatar - men ga å eta no!!
Ja kära pappa, jag ska. :)
Har varit till stan med en kompis ikväll. Så var vi vid Idas en stund och sen köpte jag lite godis ^^ När vi kom hit till mitt hade vi as mycket att prata om, så vi har suttit och pratat nu i kanske 2-3 timmar? Också gick vi ner och kolla film med brorsan, pappa och hans kompis. Nu ska vi typ gå och äta ris, sen blir det att kolla vad som hender (:
Han åker vell hem när hans kompisar hämtar honom så! Lägger upp lite bilder sen ikv, Kramiz // Sarah

Inväntar Besök!

Losing a friend is like losing a piece of one's own heart, You don't breathe as easily as before.. ♥
Livet är inte lätt när man mist en nära vän...

Hej! Städat klart nu för en stund sen. Och ätit god mat - Tack mamma (:
Nu jyst sitter jag i min säng och ska lägga upp lite bilder.
Samt inväntar jag besök, av en underbar person ^^
Ingen aning om vad vi ska göra, hans kompisar skulle med sina flickvänner, så antagligen ska vi kolla film och bara chilla. Hoppas alla får en riktigt fin kväll nu!
Kramizar från sarish :')






Tröjja och Halsband från Lindex ^^
Saknar dig bebish (l) Imorgon du, Imorgon får jag träffa dig ;* HIHI, happy face, Puss!




Städa..Städa..Städa..^^ Hörni, nu håller jag på städar mitt rum. Sen blir det hela övranvåningen, efter som det är bara jag som bor på vinden så måste jag städa den själv. Också ville mamma att jag skulle damsuga vardagsrummet där nere också. Så det ska jag också göra, jag tror det kallas - Städdag ;)
Men min länkk blev inte av, jag hade ju menat fara ut och gå. Men jag började ist städa när mamma kom hem. Och sen hoppade jag i duschen, för jag får kanske främmande ikv. Så jag måste städa klart mitt rum snabbt nu. Sen blir det bara chill när jag är klar med allt ^^ Får se sen då vad kvällen bjuder på. Antagligen film och godis. Hihi!
Men gu' vad kallt det är! Här har vi -20 och jätte mycket snö.
Mamma och Axel var ute för en stund sen och lekte, men usch då. Stackars dom vad kallt dom måste haft. Snart blir det mat dags, och sen blir det att fortsätta städa, om jag orkar. Annars kanske mamma lagar klart imorgon :) Peace Out, Hejdåå// Sarah

Ny Blogg

Hellu! :) Nu ska jag börja om från början med mitt bloggande. Jag har inte haft så mycket tid på sistone, och dendär förra bloggen var det så sjukt mycket känslor i ^^
Så NU, börjar jag om från 0. Hihi, hoppas alla har haft en bra dag hittils`? Det har ju tyvärr inte jag haft. Men hoppas det blir bättre då. När jag vaknade så plockade jag upp lilla brorsans leksaker och sånt, så nu ska jag börja plocka i och ur diskmaskinen. Också måste jag tvätta lite kläder. Min ''skitokorj'' är full av smutsiga kläder så.
På måndag börjar skolan, bara 2 dagar kvar ledigt då! Idag har jag inte så mycket jag kommer att hitta på faktiskt. Tror jag åtminstone. Ska bara vänta på att mamma kommer hem, hon är i stan och handlar lite mat. Sen tror jag att jag går ut på en promenad. Det behöver jag värkligen nu - frisk luft!
Sätter ba musik i öronen också går jag, hihi.
Imorgon ska jag vara med min lilla sötis Amanda. Saknar henne så sjukt mycket nu. Vi har inte träffast på över 2 veckor :'( Och hon och jag, vi som alltid varit två. Så har inte träffast på två veckor, vet ni.. Bästa vänner i 8 år och 5 månader (Y) :D
Haha, det är as många som tror att vi är tvillingar också. Alla tycker vi ser ut som syskon ^^ Och hon är så sjukt fin, så jag är glad om folk tycker så! Men hon har alltid varit min bebish, och kommer alltid att vara. Men nu hörni, nu ska jag dra. Hoppas ni följer denhär bloggen nu då. Ska försöka skriva så bra jag bara kan :)
Peace Out, Ha en bra dag alla! Kramiz // Sara